Produkty dla alkohol żel detol (4)

Edari probiotikoa: ur-edaria kultura probiotikoekin limoniowym smaku organicznym 500 ml

Edari probiotikoa: ur-edaria kultura probiotikoekin limoniowym smaku organicznym 500 ml

Mikroorganizmy żywe to napoje, które są słodkie i zdrowe. Powstają z kultur probiotycznych, tworząc orzeźwiający napój, lekko gazowany, o niskiej kaloryczności i zawartości cukru. Każdy napój zawiera mniej niż 2% cukru, charakteryzując się właściwościami jogurtu z bifidobacterium oraz izotonicznego napoju, bez problemów żywieniowych wynikających z kwasu mlekowego lub dodawanych cukrów i słodzików. Mamy różne smaki, takie jak cytryna -imbir, hibiskus, a także możemy przygotować inne smaki, które klienci mogą zażyczyć, takie jak kokos, mango,... Te napoje probiotyczne są wytwarzane z cukru z konopi i daktyli, które są namaczane w wodzie, konsumowane przez kultury probiotyczne. Dzięki skoncentrowanemu sokowi cytrynowemu uzyskuje się smak. Lekko gazowane (gaz powstający naturalnie w procesie produkcji, w wyniku fermentacji). Żywe napoje, niepasteryzowane, zawierają Lactococcus, Lactobacillus i Bifidobacteria. Jeden z napojów zawiera naturalne przeciwutleniacze (polifenole oliwne) po dodaniu soku z oliwek.
Napój probiotyczny: organiczny napój probiotyczny o smaku cytrynowym 500 ml

Napój probiotyczny: organiczny napój probiotyczny o smaku cytrynowym 500 ml

Mikroorganizmy żywe to napoje, które są słodkie i zdrowe. Powstają z kultur probiotycznych, tworząc orzeźwiający napój, lekko gazowany, o niskiej kaloryczności i zawartości cukru. Każdy napój zawiera mniej niż 2% cukru, charakteryzując się właściwościami jogurtu z bifidobacterium oraz izotonicznego napoju, bez problemów żywieniowych wynikających z kwasu mlekowego lub dodawanych cukrów i słodzików. Mamy różne smaki, takie jak cytryna -imbir, hibiskus, a także możemy przygotować inne smaki, które klienci mogą zażyczyć, takie jak kokos, mango,... Te napoje probiotyczne są wytwarzane z cukru z konopi i daktyli, które są namaczane w wodzie, konsumowane przez kultury probiotyczne. Dzięki skoncentrowanemu sokowi cytrynowemu uzyskuje się smak. Lekko gazowane (gaz powstający naturalnie w procesie produkcji, w wyniku fermentacji). Żywe napoje, niepasteryzowane, zawierają Lactococcus, Lactobacillus i Bifidobacteria. Jeden z napojów zawiera naturalne przeciwutleniacze (polifenole oliwne) po dodaniu soku z oliwek.
Garagardo lager ekologikoa 330 ml

Garagardo lager ekologikoa 330 ml

Są to rzemieślnicze piwa warzone z jęczmienia uprawianego w naszych winnicach, z dodatkiem słodu, chmielu i soku z oliwek (wykonane z rozpuszczalnej w wodzie części soku z oliwek).
Napój probiotyczny: napój wodny z kulturami probiotycznymi o organicznym smaku cytryny 500

Napój probiotyczny: napój wodny z kulturami probiotycznymi o organicznym smaku cytryny 500

Mikroorganizmy są żywymi napojami, słodkimi i zdrowymi. Powstają z kultur probiotycznych, tworząc orzeźwiający napój, lekko gazowany, o niskiej kaloryczności i zawartości cukru. Każdy napój zawiera mniej niż 2% cukru, charakteryzując się cechami jogurtu z bifidobacterium i orzeźwiającego napoju izotonicznego, bez problemów żywieniowych wynikających z kwasu mlekowego lub dodawanych cukrów i słodzików. Mamy różne smaki, takie jak cytryna -imbir, hibiskus, a także możemy przygotować inne smaki, o które proszą klienci, takie jak kokos, mango,... Te napoje probiotyczne są wytwarzane z cukru z konopi i daktyli, które są umieszczane w syropie wodnym, konsumowanym przez kultury probiotyczne. Dzięki skoncentrowanemu sokowi cytrynowemu uzyskuje się smak. Lekko gazowane (gazy powstające naturalnie w procesie produkcji, w wyniku fermentacji). Żywe napoje, niepasteryzowane, zawierają Lactococcus, Lactobacillus i Bifidobacteria.